TV-maker

Bekijk hieronder alle afleveringen terug van de programma’s die Sander gemaakt heeft.

Bekijk de showreel van Sander uit 2021 als programmamaker en presentator als een soort korte samenvatting van onderstaande programma’s!

Programma’s

Sander Op Pad in West-Friesland
Elke week gaat Sander op pad in West-Friesland. Voor verslaggever Sander is niets te gek, hij bezoekt een pratende grasparkiet, laat het licht eens anders schijnen op hete hangijzers als de turborotonde in Hoorn en blikt terug op oude nieuwsverhalen. (feb 2021 – heden)

Sander Op Pad in Keizer Karelpark
Sander Huisman gaat op pad in de Amstelveense wijk Keizer Karelpark. Speciaal voor Nieuwsplein Keizer Karel spreekt hij met verschillende mensen uit de buurt. (december 2021 – april 2022)

De 7 burgemeesters van West-Friesland
In het programma De 7 burgemeesters van West-Friesland gaat verslaggever Sander Huisman langs bij de burgemeesters uit de regio. Ze vertellen openhartig over hun persoonlijk leven, maar ook over hun rol in de stad en de politiek.

West-Friesland Tot In De Kern
Presentator Sander Huisman gaat op roadtrip tot in de kern van West-Friesland. West-Friesland bestaat uit 70 kernen. Waarmee voelt een Westfries zich verbonden? Met een stad? Een dorp? Of een wijk? Is er een typische Enkhuuzer, een Blauwe Reiger of een Stede Broecer? (oktober 2019 – heden)

Omringd
Hoe gaat het met de Westfries in deze tijd waarin corona heerst? Al rijdend langs de Westfriese Omringdijk, belt presentator Sander Huisman bij mensen aan. Op gepaste afstand vraagt hij de altijd nuchtere Westfries hoe het hen vergaat in tijden van crisis. (april – mei 2020) (november – december 2020)

Sanderhalvemetersamenleving
Nu de coronamaatregelen versoepeld worden, werken we toe naar een nieuw ‘normaal’. Maar hoe gaat het in de praktijk met onze anderhalvemetersamenleving? Presentator Sander Huisman gaat op ontdekkingstocht in West-Friesland. (mei – juni 2020)